29-годишната звезда от Казахстан се изправи срещу Рафаел дос Аньос. Двамата

...
29-годишната звезда от Казахстан се изправи срещу Рафаел дос Аньос. Двамата
Коментари Харесай

Физиев нокаутира Рафаел дос Аньос в 5-ия рунд

29-годишната звезда от Казахстан се изправи срещу Рафаел дос Аньос. Двамата оглавиха събитието UFC Vegas 58, което се проведе в Лас Вегас. Битката им беше в лека категория и приключи в началото на 5-тия рунд.

В началото двамата размениха ритници. Ляво кроше от дос Аньос, но Физиев отвръща със свой ляв. Бразилеца опитва събаряне и залепва Физиев към мрежата.

Физиев се измъква и опитва летящо коляно. Размяна на ритници. Физиев с нов опит за летящо коляно, но не намира целта. Лоу кик от дос Аньос. Бразилеца отново притиска Физиев към мрежата.

Във втория рунд дос Аньос започна с ритник в тялото. Физиев бръкна в окото на дос Аньос. Срещата беше спряна за кратко, но дос Аньос продължи. Бразилеца опитва събаряне, но не успява. Размяна на ритници и попадения. Физиев пресира дос Аньос към мрежата. Физиев има леко предимство в стойка.

В третия рунд дос Аньос отново реши да търси събаряне и този път успя. Физиев веднага се изправи. Размяна на удари, след което дос Аньос с нов опит за събаряне. Физиев пресира и двамата влизат в клинч, където разменят удари с коляно. Физиев опитва летящо коляно за пореден път, но не намира целта.

В четвъртия рунд дос Аньос тръгна за събаряне и залепи Физиев към мрежата. Двамата се разделят, след което отново влизат в клинч. Опит за събаряне от дос Аньос, без успех. В края на рунда дос Аньос свали Физиев, който се изправи и отнесе лакът.

Битката беше доста равностойна до момента и трудно можеше да се каже кой води с рундовете. В началото на последния рунд Физиев вкара ляв оувърхенд в брадичката на дос Аньос и го прати в нокдаун. Физиев слага край на битката с две десни крошета, които принуждават рефера да се намеси.

Рафаел Физиев нокаутира Рафаел дос Аньос 18 секунди от началото на 5-тия рунд. С тази победа Физиев навлезе в серия от 6 поредни победи. Това е най-голямата победа в кариерата му. Дос Аньос от своя страна се разделя със серия от 2 поредни победи.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР