29 март винаги е и винаги ще бъде специална дата

...
29 март винаги е и винаги ще бъде специална дата
Коментари Харесай

Младежкото ДПС със супер честитка за ЧРД на Доган

29 март постоянно е и постоянно ще бъде специфична дата за нас младежите на! На тази дата се е родил визионер, чийто взор дешифрира самата матрица на времето – минало, бъдеще и настояще. Това пишат от Младежите на във Facebook. Честитката за Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от закупи огромна известност в мрежите през днешния ден. 

Ние младежите черпим от знанието му, възхищаваме се на смелостта и дързостта, с които нашият Лидер планува провокациите и опциите, пред които се изправят България, Европа и светът.

Честит рожден ден, господин почетен ръководител!

Непрекъснато ставаме очевидци на следващите сбъднати политически прогнози, само че не се изненадваме, тъй като си даваме сметка, че водач като Вас се ражда един път на 100 години. Събитията, които следим през днешния ден, смяната на локалните и международни политически полюси и деликатните салда в подтекста на темпоритъма на времето демонстрират, че има потребност от Вашия подтик на езотериката.

Пожелаваме Ви още дълги години да озарявате Пътя ни със светлината на Вашето познание! Ние децата на сме неимоверно горди, че ориста е отредила да се родите в нашата Родина, да бъдете нашият Лидер! Нека Всевишният Ви подари със здраве и дългоденствие!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР