29 лв/кг кашкавал, а стои в мухлясал във витрината на

...
29 лв/кг кашкавал, а стои в мухлясал във витрината на
Коментари Харесай

Пловдивчанка: 29 лв./кг кашкавал, а стои мухлясал във витрината на Кауфланд

29 лв/кг кашкавал, а стои в плесенясал във витрината на обект, от огромната вериги магазини Кауфланд. С това отвращение към TrafficNews се обърна читателка, която е възмутена от обект на веригата, намиращ се бул. „ Брезовско шосе ”. Тя описа, че е желала да закупи кашкавал, само че се е натъкнала на един пакет, който  видно от предоставените фотоси е съществено плесенясал.
Прочетете още
Въпреки че на етикета на продукта с марка „ Пършевица ” написа, че може да се употребява до 17.07.2023 година и е в период на валидност, той видно не става за продажба и това е извънредно безконтролно от страна на обекта на веригата магазини да го държат към момента на щанда.

„ Това е извънредно. Не знам за какво не са забелязали в какъв тип е продуктът, само че плащаме по 29 лева за кг, а получаваме това. Трябва да се обръща повече внимание на витрините за млечни артикули, ”  каза пред медията ни нашата читателка.

TrafficNews се свърза с фирмата-производител, само че от там оповестиха, че към този миг нямат опция да разясняват случая. Медията ни ще се опита да организира диалог и с въпросния обект от веригата магазини.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР