29 лунен ден от 07:13 часа на 16 януари до

...
29 лунен ден от 07:13 часа на 16 януари до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 16 януари 2018 година

29 лунен ден от 07:13 часа на 16 януари до 04:20 на 17 януари

Луната на небето не се вижда, а насъбраната в нея сила напълно се е изчерпала. Това е сериозен ден, когато негативът на целия лунен месец се е събрал дружно, преди да бъде изгорял от новолунието.

Опитайте, независимо, да наблюдавате своите мисли и събитията през този ден.

Трудностите, зараждащи през днешния ден, може да се одобряват за богатство, защото висшите сили не са се отвърнали от вас и демонстрират на външно равнище вашите проблеми. Напредналите по пътя на осъзнаването и Духа, няма да усещат въздействието на този ден.

Основни рекомендации за през днешния ден – примирение и смирение. Трябва смирено да посрещаме наказванията, защото те са резултат от това, което сме създали по-рано.

Трябва да пъдим от себе си отрицателните мисли. Хубаво е още от сутринта да се програмирате да не мислите за нищо неприятно. Никакви безпокойства, никакви подозрения, никакви мъчения.

Трябва да се пази пост, самоограничение. Не започваме нови неща, не ги и планираме. Да се отсичат натрапчиви мисли и натрапчиви хора, да се чисти организма.

Денят няма да е толкоз работлив и потребен, по тази причина, избягвайте да решавате значими задания и проблеми. Много мъчно ще ви е да съумеете да предвидите времето си и поетите задължения. Избягвайте започването на нещо ново и не се захващайте с никакви значими каузи.

Самият ден ще ви даде неповторима опция да подредите и организирате вашите дейности, проекти и цели. Ще съумеете доста добре да структурирате амбициозните си действия.

През този ден ще се радвате на хубави моменти в прочувствената сфера, които ще ви основат прелестни обстановки, в които ще се чувствате обичани и значими. Те ще бъдат повода да се чувствате доста въодушевени и доброжелателни към приятелите и сътрудниците ви. Ще ви се даде прелестна опция да привлечете забавни хора и хрумвания.

Сънищата могат да са тежки и неприятни, само че са лъжовни.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедурите свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания. Не е целесъобразно да се сменят медикаментите или методът на лекуване. Отлично време за водни процедури, водата въздейства благотворно. Препоръчват се и физически извършения и действия за оживление на кръвта.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР