29-инчовият HDR-ready TN панел има време за реакция 1 msРамките

...
29-инчовият HDR-ready TN панел има време за реакция 1 msРамките
Коментари Харесай

AOC G2868PQU – монитор за 4K гейминг

29-инчовият HDR-ready TN панел има време за реакция 1 ms

Рамките с червени и черни акценти акцентират геймърската структура на G2868PQU

Нов геймърски екран на AOC дава 28-инчов екран с резолюция Ultra HD / 4K (3840×2160 пиксела). Моделът е основан да посрещне условията на геймърите, търсещи кристална и жива картина и остра графика.

Дисплеят е екипиран със последващо потомство HDR-ready TN панел с време за реакция 1 ms. G2868PQU поддържа също технология AMD FreeSync, която отстрани насичането и накъсването, породени от разминати фрагменти сред графичната карта и монитора.

Тънките рамки на G2868PQU, алените и черни акценти, както и настройващата се до 130 мм ергономична стойка акцентират геймърската структура. Този подготвен за HDR наличие екран покрива 102% от sRGB и 82% от AdobeRGB цветовото пространство.

Картината на G2868PQU е извънредно остра, с помощта на гъстотата от 157,35 ppi (пиксела на инч). В допълнение, притежателите на AMD GPU-та могат да получат изображение без насичане и раздробяване с по-малко входно забавяне и периодичност на освежаване до 60Hz посредством потреблението на AMD FreeSync.

AOC G2868PQU наподобява минималистичен, само че предлага необятен набор от благоприятни условия за персонализация. Елегантната стойка се настройва по височина до 130 мм, тъй че потребителите могат да нареждат монитора съгласно самостоятелните си потребности.

Картината на G2868PQU е извънредно остра, с помощта на гъстотата от 157,35 ppi

Слънчевите и блестящо осветени пространства не са проблем за G2868PQU, с помощта на яркостта му от 300 нита. При потребление тук-там със слаба светлина или през нощта, режимът Low Blue Mode оказва помощ за понижаване на умората в очите.

Точно като серията AGON, G2868PQU е екипиран със характерни геймърски функционалности, налични от екранното меню:

• С помощта на Game Color потребителите могат да настройват цветовото засищане, пренасищайки облика, в случай че наличието на екрана е неясно или да понижат цветовете за реализиране на по-добри равнища на сивото.

• AOC Shadow Control разрешава на потребителите да задават равнища на сенките, тъй че да вършат тъмните области по-ярки и назад, с цел да виждат по-добре в мрака или прекомерно светлите зони, без да въздействат на цялостното изображение.

• AOC Game Modes оферират характерни настройки за другите игрови жанрове (FPS, Racing, RTS), както и три изцяло програмируеми режима.

• AOC Dial Point разрешава слагане на маркер в FPS игрите, където липсва мерник, за по-прецизно прицелване.

Новият геймърски екран AOC G2868PQU ще бъде разполагаем на пазара у нас от този месец на целесъобразна последна цена от 719 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР