29-годишният Викторио Алексадров, който е подсъдим за убийството на приятелката

...
29-годишният Викторио Алексадров, който е подсъдим за убийството на приятелката
Коментари Харесай

Делото срещу двойния убиец от Надежда започва през януари

29-годишният Викторио Алексадров, който е обвиняем за убийството на приятелката си Дарина Министерска и едногодишната им дъщеричка Никол, се опита да хвърли виновността за закононарушението върху младата жена, оповестява " 24 часа ".
Той изиска да бъде конфискувана връзката във фейсбук с нейните родители и близки другари, както и сред тях двамата.
Второто му искане беше да се изследва ведомост на компания, с цел да се разбере дали Дарина е получавала приходи, или е работила фиктивно в сдружението. Това било за да се потвърди, че напълно Викторио се грижил за издръжката на фамилията.
Двете претенции бяха направени в Софийския градски съдпо време на разпоредителното заседание по делото против Викторио Александров.
Жестокото закононарушение стана на 29 октомври предходната година. Първо беше убита Дарина в жилището й в квартал " Надежда ", а часове по-късно - в изоставена сграда, бе убито и дребното момиченце.
Родителите на убитата - Ваня и Георги Министерски, предявиха цивилен иск от по 250 000 лв. или общо 500 000 лв.. В съда пристигнаха и доста хора, с цел да ги поддържат.
Адвокатите на Викторио Коста Бугатевски и Петя Шопова предложиха да не се разпитват всички очевидци, а единствено част от тях, както и да се изслуша психиатричната и психическата експертизи на Викторио, да бъдат разпитани и неговите родители, с цел да опишат какви са били връзките в фамилията.
Петчленният правосъден състав с ръководител Иван Коев реши, че делото ще се гледа по общия ред, т.е. ще бъдат разпитани всички очевидци. Така на 22 януари стартира същинския правосъден развой с разпит на 12 очевидци.
По време на съвещанието Викторио показва самообладание, предава " 24 часа ". В началото пред медиите единствено сподели, че са създали воин Георги Министерски. По този мотив отвън залата майката на Дарина изясни, че не може да пояснява " какво желае да каже един умопобъркан ".
Напускайки залата, Викторио изрекъл с усмивка на уста към родителите на Дарина " Идвам,идвам ". Самата Ваня Министерска не е чула, тъй като е била в тил. Медиите не станаха очевидци на това държание, защото към този момент бяха излезли от зала 17 в Съдебнаата палата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР