29-годишният Пенков остава в ареста, реши съдът в Пловдив. Обвиненият

...
29-годишният Пенков остава в ареста, реши съдът в Пловдив. Обвиненият
Коментари Харесай

Обвиненият за тежък побой над жена си Цветомир : Нищо не съм й направил!

29-годишният Пенков остава в ареста, реши съдът в Пловдив. Обвиненият за нечовечен побой над пловдивчанката Ванеса, с която живее, Цветомир Пенков изрично отхвърля насилието. " Нищо не съм направил, това е офанзива, с цел да не й вземат обществените детето ", крещеше той, до момента в който защитата го извеждаше от правосъдната зала. Съдия Спасимир Здравчев обаче го остави в ареста.

Според прокуратурата той пребил Ванеса на 14 януари, оставил я в цялата в кръв, със счупени таз и крака и още голям брой контузии. Взел детето им, което е на 1 година, и отпътувал за Видин, където живеят родителите му. Пенков беше разгласен за общодържавно търсене на 16 януари и арестуван на 24-и.

" Няма да извърша друго закононарушение или да се укрия, не съм бягал. Бях болен, споделих го по телефона на дознателката ", опита се да избегне най-тежката мярка за неотклонение той. Съдията обаче възрази, че Пенков е разгласен за търсене на 16 януари, а направлението за здравна терапия е издадено 2 дни по-късно, настрана то даже не е болничен лист.

Цветомир Пенков към този момент има една присъда от 3 месеца условно за шофиране след приложимост на дрога. Насилието над Ванеса е осъществено в изпитателния период на това наказване.

" Ще апелирам и желая персонално да кажа на баба ми, че ме задържат ", сподели той, когато чу, че остава в ареста. Делото на идната инстанция ще е на 1 февруари.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР