29-годишният Н.Д. от село Коларци, привлечен към наказателна отговорност за

...
29-годишният Н.Д. от село Коларци, привлечен към наказателна отговорност за
Коментари Харесай

Изловиха 29-годишен с голямо количество дрога

29-годишният Н.Д. от село Коларци, притеглен към наказателна отговорност за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции, остава в ареста след почетено искане на Окръжна прокуратура - Силистра. Съдът дефинира най-тежката мярка за неотклонение по отношение на него, откакто реши доводите на наблюдаващия случая прокурор като основателни. Според него е налице заплаха за укриване, поради тежестта на обвиняването, както и заплаха обвиненият да извърши и други закононарушения, в случай че остане на независимост или да се укрие и направи опит да избегне наказателното гонене.

Мъжът бил арестуван на 13 октомври 2023 година при реализация на ОД на Министерство на вътрешните работи – Силистра. В хода на акцията в село Средище била осъществена инспекция на лек автомобил, ръководен от Н.Д. При осъщественото претършуване в колата бил открит найлонов плик, съдържащ 1 181 грама суха тревиста маса. Последвалите дейности по претършуване и изземване в дома на мъжа в село Коларци открили в допълнение количество от същата субстанция. Общото конфискувано количество марихуана било 1303 грама.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Силистра. Определението на съда предстои на въззивна инспекция от Апелативния съд във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР