29-годишният мъж, който откри стрелба в Торонто в понеделник сутринта

...
29-годишният мъж, който откри стрелба в Торонто в понеделник сутринта
Коментари Харесай

Нападателят от Торонто бил с психични проблеми, твърди семейството му

29-годишният мъж, който откри пукотевица в Торонто в понеделник сутринта българско време, убивайки двама и ранявайки 13 души, е страдал от душевен проблеми, заяви фамилията му.

Полицията разпознава стрелеца като Фаисал Хюсеин от Торонто. Той е умрял покрай мястото на случая, след престрелка със чиновниците на реда, показва БГНЕС.
До момента управляващите не приказваха за претекста на стрелеца. Но фамилията на Хюсеин изпратиха изказване до CNBC с разобличаване, че неговите ужасяващи дейности са в действителност плод на психологични проблеми.
" Нашият наследник страдаше от психологични проблеми и се опитваше да се оправи с психозите и депресиите цялостен живот ", показа фамилията на стрелеца. " Лечението и професионалната помощ бяха безсилни ", споделят те и допълват " медикаментите и терапиите бяха изцяло безполезни ".
" Давахме най-хубавото от себе си, с цел да му помогнем да се оправи с компликациите и болката, само че в никакъв случай не сме си представяли, че това ще бъде неговият кървясъл и унищожителен край ", споделя още фамилията на 29-годишния мъж.
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР