29-годишната Сара Бейли от Мидълзбро разбра, че е била бременна,

...
29-годишната Сара Бейли от Мидълзбро разбра, че е била бременна,
Коментари Харесай

Млада британка разбра, че е била бременна, след като роди четвъртото си дете в тоалетната

29-годишната Сара Бейли от Мидълзбро разбра, че е била бременна, откакто роди четвъртото си дете в тоалетната. Младата жена твърди, че е имала постоянна менструация и коремът й въобще не бил пораснал.

Служителката на Службите за сигурност към този момент има три деца и била осведомена с това какво е тежко раждане. Но този път даже и не подозирала, че е бременна. 

 

Тя си мислела, че страда от запек и даже помолила майка си да й купи слабителни. Когато отишла в тоалетната обаче, я чакала голяма изненада. Сара почнала да кърви щедро. Майка й Пет бързо й се притекла на помощ и незабавно схванала, че щерка й има контракции. Наложило се да я изражда на пода, до момента в който незабавните медици пътували към дома им. 
За злощастие, внезапно родилката изгубила схващане, а бебето спряло да диша. 
 
" Всичко беше толкова нереално. Чувах гласове, помня шума към мен, само че всичко беше надалеч, като че ли не бях там. Нямах визия, че съм бременна, до последните секунди ", споделя Сара. 
 
Пристигналите медици съумели да реанимират дребната Дезире и двете дами били откарани в болница. Състоянието на новороденото бързо се подобрила. Родилката е получила зараза на матката, само че е щастлива, че въобще е оживяла. Сара обаче се разкайва, че в началото детето й не дишало, тъй като по време на непредвидената си бременност постоянно си разрешавала да използва алкохол. 
 
Жената по този начин и не съумява да пристигна на себе си след случилото се. Тя споделя, че със брачна половинка й са контрацептиви. Лекарите изясняват, че нищо не е забелязала поради нетипичното разположение на плацентата, която се е намирала пред матката. 

Сара и новородената й щерка към този момент са си у дома и всички членове на фамилията са доста щастливи от появяването на непредвидената сестричка. 
 

" Рио е доста благополучен от появяването на Дезире, близнаците също доста обичат да се возят с нея. Тя е толкоз изключителна - живо доказателство за това, че организмът не постоянно реагира на бременността по този начин, както очаквате ", споделя още Сара. 

Превод: Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР