29-годишната Десислава Арсова от благоевградското село Рилци скочи от 7-мия

...
29-годишната Десислава Арсова от благоевградското село Рилци скочи от 7-мия
Коментари Харесай

Изнасилена млада жена скочи от 7-ия етаж, докато приятелят ѝ спи

29-годишната Десислава Арсова от благоевградското село Рилци скочи от 7-мия етаж на блок в столичния квартал "Обеля " и почина на място. Смъртта ѝ изненада и шокира всички, които я познават. Инцидентът е станал преди дни.

Десислава, отпътувала с приятеля си, който работи в София, с цел да му погостува, преди този момент обаче имала проблем с някаква рана на ръката. При прегледите лекарите изразили подозрения, че ръката е с гангрена и това я уплашило, това описа пред Struma.com приятелят ѝ Г. Еленков.

"Лекарите не се съобразиха с това, че тя е сензитивна и я уплашиха. Заминахме за София, с цел да я откъсна от казуса, само че тя все повтаряше, че ще ѝ отрежат ръката. Във съдбовната нощ съм задремал надълбоко, на разсъмване чух шумотевица по стълбите, разсъниха се и видях, че я няма. Входната врата бе заключена, само че прозорецът на кухнята отворен. Изпаднах в потрес, беше скочила от прозореца. Не мога да допускам, упреквам лекарите, по този начин ли се приказва пред младеж, даже когато я боляла ръката и те я обработвали тука в Благоевград, до момента в който е мърдала са и удряли плесници. Жестоко отношение. Казваше, че доста я е боязън, тя е кръговиден сирак, родителите ѝ са умряли, изкарала е доста тежък живот, само че оправяше се сама, доста се обичахме ", през сълзи приказва Гоце.

Десислава бе жертва на закононарушение, тя бе нападната и изнасилена от собствен прочут преди към 5 години. В последните години обаче тя намерила половинката си в живота и двамата с Гоце били неразделни. Планували да се оженят пред есента, само че Десислава промени проектите им ненадейно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР