29-годишна майка беше ожулена от куршум, който профуча през прозореца

...
29-годишна майка беше ожулена от куршум, който профуча през прозореца
Коментари Харесай

29-годишна майка от Ню Йорк, ожулена от куршум, който проби прозореца на дома: ченгета

29-годишна майка беше ожулена от патрон, който профуча през прозореца на дома й в Бруклин във вторник сутринта - единствено мигове откакто видя щерка й на учебно заведение, споделиха ченгета и източници.

Жената сподели на ченгетата, че се е прибрала у дома към 7:10 сутринта, откакто е оставила щерка си на автобусната спирка - и е чула няколко изстрела извън, преди да разбере, че е била ударена в крайници, съгласно източници от правоприлагащите органи.

Полицията сподели, че един-единствен патрон — изстрелян извън — е улучил десния крайник на дамата и също е одрал лявата й ръка, до момента в който е стояла на приземния етаж на дома си на East 102nd Street покрай Flatlands Avenue в Canarsie.

Тя е получила пострадвания без заплаха за живота и е била откарана в болничния център на окръг Кингс, където по-късно ченгетата са я разпитали.

Кадри от камери за наблюдаване, получени от следователите, демонстрират мъж в черно яке с алена качулка и сиви панталони, който изтръгва няколко патрона на първия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР