29-годишна жена от разградското село Сушица се оплакала в полицията,

...
29-годишна жена от разградското село Сушица се оплакала в полицията,
Коментари Харесай

Баща продал дъщеря си два пъти

29-годишна жена от разградското село Сушица се оплакала в полицията, че е била продадена от татко си и заведена наложително и държана в къща в град Завет, оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи в Разград.

В хода на подхванатите оперативни дейности било открито, че дамата е заставена от 60-годишния си татко да живее на фамилни начала с 24-годишен мъж, който платил 1000 лева за нея. При изясняването на обстоятелствата станало ясно, че още през 2015 година пострадалата е била продадена за 6000 лева от татко си за брачна половинка на 32-годишен мъж от Сушица. Жената е обитавала в чужбина, където по думите й е била бита и принуждавана да краде и проституира. През 2018 година съумяла да избяга и се завърнала в България.

. По случая е формирана кореспонденция. На сегашния й брачен партньор и на роднините му са формирани протоколи за предизвестие по чл.65, ал.2 от ЗМВР по отношение на чл.142 А, ал.1 от Наказателен кодекс. / TVN.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР