29-годишна жена е била зверски убита от свой приятел, разкриха

...
29-годишна жена е била зверски убита от свой приятел, разкриха
Коментари Харесай

Наркоман уби зверски приятелката си

29-годишна жена е била свиреп убита от собствен другар, разкриха от прокуратурата. Тежкото престъпно закононарушение е станало в петък, като навременните дейности на полицията са разрешили разкриването на килъра и неговото задържане. По-рано през днешния ден и основният прокурор Сотир Цацаров похвали екипите на Министерство на вътрешните работи за добре свършената работа.

Убиецът е прочут на жерствата, неин връстник от София. Жената е родом от Лом, само че живее, учи и работи в столицата. Двамата са живеели дружно. След убийството причинителят е тръгнал към морето. Мъжът е арестуван в Созопол, където се е укрил. Когато е разгласен за търсене, постъпва сигнал от Ямбол, че е бил видян там.

Експертите го дефинират като извънредно нечовечен човек. Срещал се е с хора, като не е посочил никакво страдание за извършенето.

"Доколкото ни е известно ревнивост и недоразумение на тази основа. Разбира се и приложимост на опиати ", разкриха от прокуратурата. У него и в дома му са открити хапчета, най-вероятно амфетамини. Знае се, че мъжът е взимал опиати от години, още от ученическите си години. Няма данни той да е раборил, а средствата за прехранване са идвали от родителите му. Предстои да се откри дали и убитата е взимала дрога.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР