29-годишен рецидивист преби възрастно семейство в старозагорското село Ветрен. Докато

...
29-годишен рецидивист преби възрастно семейство в старозагорското село Ветрен. Докато
Коментари Харесай

Рецидивист преби жестоко възрастно семейство

29-годишен рецидивист преби възрастно семейство в старозагорското село Ветрен. Докато спели, крадецът влезнал в къщата през прозорец в банята. Настоявал да му предадат всичките си пари. Започнал да ги бие. Състоянието на потърпевшите е нормализирано, откакто до през вчерашния ден те бяха с заплаха за живота. Настанени са в университетсктаа болница в Стара Загора.

„ След като причинителят е влезнал, е почнал да търси парите от пенсиите им. През това време възрастният мъж се е събудил, а 29-годишният е почнал да го удря със стол по тялото и главата. Жената също е почнала да умолява причинителя да престане. Той е почнал да нанася удари и на нея. Тя е съумяла да го излъже, че парите от пенсиите са изхарчени. 29-годишният мъж е взел яке с два телефона ”, изясни зам. окръжният прокурор Георги Видев. Към момента причинителят не е направил признания и в началото се е укривал.

Извършителят е прочут на органите на реда за обир. Той е наказан, само че наказването е било отсрочено за период от четири години. Присъдата е била условна „ отнемане от независимост ” за период от две години. Сегашното нахлуване над възрастните хора е осъществено през изпитателния интервал, обясниха още от прокуратурата.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР