29-годишен мъж от Ямбол с умствена изостаналост е в неизвестност

...
29-годишен мъж от Ямбол с умствена изостаналост е в неизвестност
Коментари Харесай

Ендемия от изчезнали хора! 29-годишен от Ямбол е вдън земя от 12 дни СНИМКА

29-годишен мъж от Ямбол с умствена назадничавост е в неопределеност към този момент 12 дни, а фамилията и полицията го търсят.

„ За последно го видях при магазина и му споделих да се прибира. Беше с колело. Моля всеки, който го види, да го задържи и да се обадят. Той не е нападателен “, изясни Нина Вълкова, сестра на изчезналия Цветелин.

Тя добави, че мъжът е доста лековерен и би тръгнал с всеки, който му каже. Заради заболяване Цветелин Стоянов пие медикаменти, само че към този момент втора седмица е без терапия.

„ Много сме обезпокоени. 12 дни къде е това дете? Гладен, жаден, не знаем къде е. Някой затвори ли го “, добави Нина Вълкова.

Цветелин Стоянов е разгласен за национално търсене.

Припомняме, че това е следващият липсващ българин в последните дни. В момента в Перник тече огромна изддирвателна акция на 25-годишния Емил Боев.

Преди дни пък 20-годишно момче изчезна от трен. Мартин бе открит след няколко дни в столицата, а драмата се заплете в допълнение от дейностите му пред служителите на реда.

Преди дни пък три девойки бяха потънали вдън земя от Кризисен център за нстаняване във Варна. Те също бяха открити от полицията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР