29-годишен мъж от Велико Търново е обвинен в държането на

...
29-годишен мъж от Велико Търново е обвинен в държането на
Коментари Харесай

29-годишен търновец е обвинен в държането на порнографски материали

29-годишен мъж от Велико Търново е упрекнат в държането на нецензурен материали, заяви за представителят на ОД на МВР-Велико Търново Марияна Христова. 

Тя посочи, че в хода на следствието е открито, че през месец май предходната година К. Е., прочут на полицията и осъждан в употребен от него парцел, находящ се на територията на Велико Търново, е държал за себе си в дисковото пространство на портативен компютър и карта памет на мобилен телефон 260 нецензурен файла.

След отчет на материалите в прокуратурата К. Е. е притеглен като обвинен за закононарушение по член 159 ал.6 от Наказателен кодекс. Пред проверяващите той е направил цялостни признания. Наложена му е мярка за неотклонение " подписка ".

Мариана Христова изрично отхвърли излязлата в медиите информация, че става въпрос за арестуван мъж, правил полови закононарушения против деца в Съединените щати. По думите й акцията, която са направили чиновници на ГДБОП, посредством която са задържали мъж, търсен с алена бюлетина на Интерпол е друга и няма нищо общо със случая във Велико Търново .

" Този случай няма нищо общо с ГДБОП и не знам за какво има медии, които обвързват двете неща . Случката с 29-годишния великотърновец, в който са открити нецензурен материали, е от предходната година просто в този момент е притеглен като обвинен ", изясни Марияна Христова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР