29-годишен мъж от Луковит е починал, след като е бил

...
29-годишен мъж от Луковит е починал, след като е бил
Коментари Харесай

Напрежение в Луковит

29-годишен мъж от Луковит е умрял, откакто е бил пребит. Сигналът за случая е получен към 22:00 ч. на 6 октомври от филиала на Спешна помощ в града. Оттам уведомили, че при тях е постъпил пациент без забележими следи от принуждение. Мъжът обаче по-късно умрял. По случая са арестувани трима локални мъже – престъпно проявени, на възраст сред 22 и 35 години, осведоми Народоосвободителна въстаническа армия.

„ В петък момче на име Калоян стопира на това място. От прилежащата къща излизат няколко души и стартират да го бият. Те са имали преди четири месеца някакъв проблем ”, разказа Тодор, който живее в Луковит.

„ За мен това е по-скоро пиянска кавга, за жалост с драматичен край. Полицията си е свършила нейните дейности. Задържани са въпросните хора. За страдание има почернено семейство. Ще се опитаме да приказваме с хората от двата рода, с цел да приключат по най-безболезнения метод тези дейности ”, разяснява за " Здравей, България " кметът на Луковит Иван Грънчаров

„ Аз няма по какъв начин да приема този смъртен случай. Тези хора имат доста деца, които ще порастват и ще ни спъват. Ние държим тези хора да се махат. Те живеят в противозаконни къщи и не работят ”, разяснява Валери Каменов, гражданин на Луковит.

Братът на убития прикани убийците да бъдат изселени от Луковит.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР