29-годишен мъж, обвинен в кражба на над 2000 лева от

...
29-годишен мъж, обвинен в кражба на над 2000 лева от
Коментари Харесай

Рецидивист задигна с хитрост 2200 лева от игрална зала

29-годишен мъж, упрекнат в кражба на над 2000 лв. от игрална зала, отива на съд, оповестиха от Районната прокуратура във Варн.

Обвиняемият с букви К. К. бил неведнъж осъждан за закононарушения срещу собствеността на жителите, като последно излежавал присъда за такова закононарушение до края на февруари 2021 година Въпреки товане трансформирал държанието си и година по-късно още веднъж направил кражба.

Оборота на игралната зала той отмъкнал на 4 март тази година. Предварително се снабдил, по непостоянен метод, с препис на ключа за чекмеджето на крупиетата.

За да осъществя задачата си, мъжът скрито провокирал теч в тоалетната. По този метод съумял да отклони вниманието на крупието към този проблем. Жената взела връзката със служебни ключове и излязла от игралната зала, като по този начин обвиненият останал самичък. Тогава отключил чекмеджето с оборотните пари и взел 2200 лв.. След това под предлог, че ще донесе принадлежности за корекция на повредата, мъжът напуснал игралната зала и не се върнал повече.

В края на работната си промяна крупието открило неналичието на парите и неотложно подала сигнал.

Предстои делото против младия мъж да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване от 3 до 15 години затвор.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР