29–годишен мъж беше арестуван във връзка с наглата кражба в

...
29–годишен мъж беше арестуван във връзка с наглата кражба в
Коментари Харесай

Арестуваха заподозрян за наглия обир на дъщерята на бившия шеф на Формула 1

29–годишен мъж беше задържан по отношение на наглата кражба в дома на Тамара Екълстоун в средата на декември предходната година, съобщи БГНЕС.
Мъжът е бил арестуван на летище " Хийтроу " по съмнение в интрига за осъществяване друга кражба и досега остава в полицейския арест.
35-годишната дама от лондонския елит се раздели с бижута на стойност 50 милиона паунда, откраднати от строго охранявания ѝ дом в Лондон. Дъщерята на някогашния началник на Формула 1 Бърни Екълстоун тогава съобщи, че е " потресена и ядосана ".
Според таблоида The Sun, по време на обира са взети пръстени и обеци, както и гривна Cartier за 80 000 паунда, която била подарена на Тамара като брачен подарък.
Не са известни други детайлности към настоящия арест, само че това се случва скоро откакто бащата на Тамара Бърни Екълстоун съобщи, че се опасява, че нападението може да е работа на вътрешен човек. Той сподели: " Не разполагам с всички обстоятелства, само че като се има поради цялата система за сигурност в къщата и защитата, позволявам, че това е вътрешна работа. Ужасно е да се случи тъкмо откакто тя реши да замине за Лапландия ".
След обира един от осведомен с следствието показа: " Това е най-шокиращата кражба, която съм виждал, тъй като това е една от най-сигурните къщи в Лондон на една от най-сигурните улици в града. Приблизително 50 милиона паунда бижута са откраднати от сейфа на Тамара и от сейфа на Джей. Който е направил това, би трябвало да е бил в къщата най-малко 50 минути, с цел да има време да разбие сейфовете, които са скрити в спалните им ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР