29-годишен мъж бе осъден за кражба при продължавано престъпление на

...
29-годишен мъж бе осъден за кражба при продължавано престъпление на
Коментари Харесай

Присъда за мъж, крал уиски от супермаркет във Варна

29-годишен мъж бе наказан за кражба при продължавано закононарушение на марков алкохол от супермаркет във Варна, оповестиха за Moreto.net от районния съд.

По силата на реализирано сред страните и утвърдено в правосъдна зала съглашение, на подсъдимия бе наложено наказване „ пробация “ за период от 12 месеца. За този интервал той следва да организира наложителни срещи с пробационен чиновник и да се записва наложително по сегашен адрес с честота 2 пъти седмично.

Самата кражба е осъществена в условия на продължавано закононарушение, с три обособени действия, осъществени по еднакъв метод и през кратковременен интервал от време – от 14 до 28 януари тази година. На три пъти през този интервал от еднакъв супермаркет във Варна подсъдимият лишил общо 8 бутилки с марков алкохол – уиски и мартини, които скривал в раницата си и минавал през касовата зона, като там само заплащал единствено дребни покупки с незначителна стойност. Общата сума на откраднатия алкохол е за близо 300 лв.. След разкриването на неналичията и обзор на записите от видеоохранителните камери в магазина, били открити трите идентични обири и известена полицията.

Причинените от действието имуществени вреди все още са възобновени. В тежест на подсъдимия са и сторените по делото разходи. Съдебният акт е финален.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР