29-годишен жител на село Гранит, община Братя Даскалови е открит

...
29-годишен жител на село Гранит, община Братя Даскалови е открит
Коментари Харесай

Убиха 29-годишен мъж в леглото до приятелката му

29-годишен гражданин на село Гранит, община Братя Даскалови е открит прострелян в дома му, сигналът за още топлия мъртвец е бил подаден рано заранта в четвъртък от родственици на дамата, с която живеел на фамилни начала, написа " Монитор ".

От ОД на Министерство на вътрешните работи Стара Загора потвърдиха информацията, в хода на още незавършилия първичен оглед се изяснило, че гибелта е в следствие от изстрел, създаден с ловна пушка от непосредствена непосредственост.

При появяването на униформените дамата на убития разказала, че брачният партньор й се прибрал преди среднощ почерпен, двамата се скарали много гневно и тя даже отнесла няколко шамара, само че след това всичко утихнало и той си лежащ да спи.

В просъницата дамата чула по какъв начин се отваря вратата на стаята, в тъмното проехтял един-единствен изстрел, след което спящия в леглото мъж единствено изхъркал и починал.

Според жителите на Гранит убитият имал много конфликтен темперамент, постоянно пийвал и вдигал кавги на брачната половинка си, с която нямали официално подписан брак. В същата къща живеели двете деца на дамата от предишно общуване с различен мъж.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР