29.07 - 7.08 Алея на книгата във Варна. Изложението за

...
29.07 - 7.08 Алея на книгата във Варна. Изложението за
Коментари Харесай

Календар: сладкарски курс, Стефан Вълдобрев на морето, Plovdiv Jazz Summer

29.07 - 7.08
Алея на книгата във Варна. Изложението за книги обикаля разнообразни краища на България към този момент тринадесет години. В пешеходната част на Варна ще има голям брой шатри на съвсем всички български издателства. Те дават обещание да откриете освен подобаващи книги за плажа, само че и най-новите завладяващи заглавия.
Варна, на пешеходната част на бул. " Сливница " - сред хотел " Черно море " и Фестивален и конгресен център - Варна, от 10 до 22 ч.

30.07
Реклама Концерт " Приказката P.I.F. - невиДИМО " на Острова. Събитието е отдадено на починалия вокалист на групата Димо. Заедно с P.I.F. на сцената ще се качат Ерсин Мустафов от инди-рок бандата JEREMY? и Владимир Михайлов от REWIND! и Сленг, които ще изпълнят най-емблематичните части на групата. В 20 ч. потегля корабчето от " Магазия 1 ", концертът стартира в 21 ч., връщането е в 23 ч.
Бургас, остров Анастасия, цена на билет: 42 лв., с включен превоз.

30.07
Италиански десерти. В сладкарския курс можете да се научите да приготвяте каноли - хрупкави сладки изкушения, цялостни с мек и гальовен крем от рикота с разнообразни добавки; торта " Капрезе " - сочна шоколадова безглутенова торта, покрита с бухнал крем; кантучини с ядки - хрупкави сладки с чаша горещо еспресо. Инструкторката Бояна Рачева ще приключи образованието с тирамису. Реклама
Amuse Bouche, от 16 ч., цена 90 лева

31.07
Концерт на Грегъри Портър. Двукратният притежател на Грами Грегъри Портър, обичаният на меломаните джаз и соул реализатор, е пял в Royal Albert Hall, Olympia и е работил с музиканти като Стиви Уондър, Disclosure, Сам Смит, Джеф Глоудблум и Moby. Има близо 340 000 почитатели в Spotify и над 193 млн. гледания във видео платформите.
В Античния спектакъл в Пловдив, начало 20 ч., останали са в продажба единствено билети от 80 и 100 лева.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР