2871 спортисти от 91 страни! Те ще преследват медалите от

...
2871 спортисти от 91 страни! Те ще преследват медалите от
Коментари Харесай

Поглед към Пекин: Звездите в олимпийския сняг


2871 спортисти от 91 страни! Те ще преследват медалите от започващите на следващия ден (4 февруари) олимпийски игри.

Най-важният състезателен конгрес на планетата ще се състои за 24-ти път, а Пекин ще посрещне най-големите звезди на снега! Ето кои са те:

Естер Ледецка, Чехия
На олимпийските игри в Пьонгчанг пред 2018 година Естер - в супергигантския слалом в ските и в паралелния великански слалом в сноуборда. Сега тя се е прицелила в ново достижение при третото си присъединяване на олимпийски игри.

Снимка: Getty Images


Ерин Джаксън, Съединени американски щати
Историята на една от най-хубавите в бързото пързаляне с кънки е забележителна. Тя не съумя да се класира за Игрите в Пекин, само че нейната съперничка - Британи Боу, ѝ отстъпи квотата си. " Никой не е заслужил повече от нея ", съобщи тя и стегна куфарите на Джаксън за Китай.



Юзуру Ханю, Япония
Той е един от любимците за орден във фигурното пързаляне. Преди 8 години в Сочи се трансформира в най-младия олимпийски първенец в своя спорт - единствено на 20, а в този момент е в гонене на трето златно отличие в кариерата си от най-важния състезателен конгрес.



Камила Валиева, Руски олимпийски комитет
При дамите във фигурното пързаляне сигурно под лупа ще се проследявам изявите на рускинята. Тя е единствено на 15, към този момент е европейска шампионка, а експертите ѝ предсказват ужасно бъдеще.



Мартинс Дукурс, Латвия
На 37 години той мечтае за своето първо олимпийско злато в скелетона. И последните му резултати демонстрират, че се е запътил точно към него в Пекин. Дукурс е 6-кратен международен и 12-кратен европейски първенец.



Алекси Пинтюро, Франция
Ще има ли Франция своя първи олимпийски първенец в алпийските ски? След като в Пьонгчанг остана втори, в този момент той има големия късмет да зарадва всички в родината си. Особено след отказването на Марсел Хиршер.



Йоханес Тингенс Бьо, Норвегия
През 2018 година биталонистът завоюва един златен и два сребърни медала в Пьонгчанг. Сега се е запътил към цялостен комплект от шампионски оценки!



Рьою Кобаяши, Япония
Той господства в ски скоковете в последните години, като този път се надява да се възползва оптимално от обстановката, която за жал включва травмата на трикратния олимпийски първенец Камил Стох.



Ейлин Гу, Китай
Тя е родена в Съединени американски щати, само че е измежду любимците на страната-домакин в ските свободен жанр.



Шон Уайт, Съединени американски щати
Той може би носи най-колоритния прякор в Пекин - Летящия домат. През 2006 година, когато дебютира на олимпийски игри със златен орден, сноубордистът впечатли с яркочервената си коса. Е, в този момент му следва пето присъединяване на най-важния конгрес, а палци за него ще стиска актрисата и негова обичана Нина Добрев.


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР