285 хил. лв. успя да събере каузата на Като две

...
285 хил. лв. успя да събере каузата на Като две
Коментари Харесай

Маги Халваджиян: Ние всички имаме проблем - политическата класа

285 хиляди лева съумя да събере идеята на " Като две капки вода " с продуцент Магърдич Халваджиян в издание с УНИЦЕФ-България. Предаването бе под наслова " ЗаКрила на всяко дете " за предварителна защита на децата от принуждение във всичките му форми. Това положително не остана неусетно и от вестник 24 часа и във 21 издание на " Достойните българи " отличен бе Магърдич Халваджиян. 

" Баща ми ми е давал доста положителни препоръки, които с времето започнах доста да правя оценка. Един е от най-важните е: " Прави положително, само че в никакъв случай не очаквай признателност ". Този съвет оказва помощ, тъй като каквото и да правиш, хората не помнят. Опитваме се да вършим нещо, тъй като на нас не ни харесва средата, в която живеем и желаеме да я променим. Хубаво е да се дава образец, само че има ли кой да го види? Дали силите на мрака не са по-силни от нас? Това постоянно може да се обърне, в случай че имаш предпочитание. Колкото повече хора имат вяра и вършат положително и хубави неща за тази мъничка и нещастна страна, толкоз по-добре ", съобщи той.

" Аз имам проблем, вие имате проблем, ние всички имаме проблем. Този проблем е политическата класа на тази страна ", акцентира той.

" Това са нещастни хора в Народното събрание, които нямат грам емпатия, които не ги интересува ориста на децата, починали на пътя, които не ги интересува да дали има детски коли за спешна помощ. Хора, които 20 години не могат да докарат един хеликоптер, с цел да избавя човешки животи. Ако това е обикновено разрастваща се компания, щеше да е банкрутирала три милиона пъти. Нямам визия от кое място са открити тези хора в Народното събрание, тъй като там почтени българи няма ", сподели прочувствено Халваджиян.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР