2800 е броят на проститутките, регистрирани пред германските власти, пише

...
2800 е броят на проститутките, регистрирани пред германските власти, пише
Коментари Харесай

2800 българки стават жрици в Германия

2800 е броят на проститутките, регистрирани пред немските управляващи, написа Блиц. Техният брой внезапно спадна предходната година, защото обществените домове бяха затворени за няколко месеца заради регламентите за ковид, оповестяват формалните данни в четвъртък. От известно време обаче и този бизнес в страната стартира да се съживява, написа Illinois News Live.
 
Законът от 2002 година легализира и контролира проституцията в Германия, донесе обществени придобивки на секс служащите и в този момент те би трябвало да се записват. Въпреки това обществените домове бяха затворени като част от ограниченията поради пандемията на COVID-19 през март 2020 година

В края на предходната година 24 940 проститутки са били публично регистрирани пред управляващите, заяви Федералното бюро за статистика. Това е 38% понижение по отношение на 40 400 през миналата година.

Една пета от записаните секс работнички са немски гражданки. Следват 8800 румънки, 2800 българки и 1800 унгарки. Не е ясно какъв брой тъкмо цифрите разказват положението на бизнеса. Наред с други проблеми, процесът на регистрация също беше комплициран от пандемията и през последните години лиши известно време, с цел да се откри процеса на легистриране.

Предишни оценки демонстрират, че повече от две трети от секс работничките са нерегистрирани. Статистическото бюро съобщи, че не може да даде информация за нерегистрирани секс работнички или обществени домове.

Броят на публично лицензираните заведения, предлагащи секс услуги (предимно обществени домове и др.), е 2290 в края на предходната година, което е с 5% повече от 2 170-те, регистрирани през предходната година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР