28-ят кръг в efbet Лига вече е история, но вие

...
28-ят кръг в efbet Лига вече е история, но вие
Коментари Харесай

Гросмайсторите на efbet Лига - Топ 5 на головете от 28-ия кръг

28-ят кръг в efbet Лига към този момент е история, само че вие може да се насладите още един път на петте най-красиви попадения от уикенда. В обичайна ни ранглиста може да видите в действителност страхотни осъществявания. 

Петата позиция е за крилото на Славия Тони Тасев. Той се разписа с глава и откри резултата при успеха с 2:1 над Септември София на " Васил Левски ". 

Четвъртата позиция е за нападателят на Левски Рикардиньо. Бразилецът влезе в историята с първия гол на новия стадион на Ботев Пловдив " Христо Ботев ". Деветката на " сините " сподели огромна предвидливост и съумя да вкара единственото попадение в срещата. 

Трети е Даниел Генов. Футболистът на Ботев Враца откри резултата при гостуването на Арда Кърджали, само че неговите съотборници не съумяха да задържат задатъка си за крайното 1:1. 

Пред него се подрежда голмайсторът на Лудогорец Игор Тиаго. Бразилецът продължи да носи " орлите " на гърба си и на стадион " Българска войска ". Нападателят се разписа за крайното 1:0 в интерес на неговия отбор, а по този метод разградчани още веднъж са на върха във краткотрайното класиране на шампионата. 

Победител в 28-ия кръг е Димитър Илиев. Капитанът на Локомотив Пловдив вкара доста хубав гол за крайното 3:1 при триумфа над Спартак Варна. 

Вижте всички голове в прикаченото видео. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР