28-те фиданки, които ще посадим по време на 11-та инициатива

...
28-те фиданки, които ще посадим по време на 11-та инициатива
Коментари Харесай

Цветанов сади фиданки по инциативата "Да пуснем корени в България”

28-те фиданки, които ще посадим по време на 11-та самодейност " Да пуснем корени в България ”, символизират всяка една от страните-членове на Европейски Съюз.

Това сподели зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов по време на събитието, което за поредна година се провежда от Младежи ГЕРБ - Благоевград, съобщи Фокус.

По думите му дръвчета са знак на това, че България е мощна, когато е в Европейския съюз. Цветанов означи, че самодейността е прелестна, а основател за повеждането ѝ е Калин Каменов, който в този момент е кмет на един от най-големите регионални центове - Враца и Младежи ГЕРБ-Благоевград, на която организация в миналото той е бил регионален координатор.

" Калин преди 10 години се срещна с неговата прелестна Мария, а преди 6 години тъкмо тук на Рупите ѝ направи предложение за брак. Аз желая да му благодаря, за това че фактически той пусна корени в България и в този момент се развива във Враца. Спомням си, когато започнахме акцията в града, че никой не вярваше, че той ще успее, само че в този момент с всичко направено там се вижда и се прави оценка от хората. Благодаря и на неговата брачна половинка Мария, която не стопира да го поддържа през всичките тези години ", съобщи Цветанов.

Той акцентира, че фамилията е най-хубавото нещо в живота. " С това желая да поощря и Андрей Новаков, който преди 2 години на Младежката академия в Сандански направи предложение за брак и в този момент има прелестната Ема ", добави Цветанов.

Той пожела на всички присъстващи радостни празници, тъй като съгласно него в тези дни всеки един от нас е с най-близките си хора и в действителност това е времето, в което би трябвало да се заредим положително.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР