28 слънчев ден - Ден на тайнствата на Земята. Това

...
28 слънчев ден - Ден на тайнствата на Земята. Това
Коментари Харесай

Слънчев календар – събота – 13.11.2021

28 безоблачен ден - Ден на тайнствата на Земята. Това е тежък ден, когато от Земята могат да излязат нечисти Духове. Ден за алхимия, за разкриване на секрети, за споменаване Душите на умрелите.

Откажете се от всички значими каузи. Да не се стартира нищо ново. Проявете внимание и угриженост към околните си. С признателност приемайте всяка помощ. Ден за усамотение, за отработване на отрицателната карма, за решение на минали проблеми. Полезно е да се медитира, да се четат мантри.

Хубаво е да изчистите всичко в близост – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други несгоди. Добре е да се заемете с подготвяне на билкови отвари и медикаменти, само че те не би трябвало да се употребяват в този момент.

Това е ден на борба със злото. По чувствата на тялото през днешния ден може да се съди за положението на човешката душа. Според слънчевият календар, в случай че през днешния ден усещате някаква тежест, това е обикновено, само че в случай че усещате лекост и напредък на силите, това може да свидетелства, че ви изкушават злите сили да извършите нещо не както би трябвало.

В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем. Не се предлага да се осквернява земята (чрез храчене, плюене, секнене, мятане на отпадъци), само че може да се работи с нея. Не би трябвало да се пожелава зло на никого. Да не се убиват животни. Не би трябвало да се пролива кръв и да се осквернява въздуха. Не се предлага да се гълтат таблетки в огромни количества и да се стартира съществено лекуване. По опция да се отсрочат и интервенциите. Не е добре да се разболеете в този ден. Дори половите контакти са неподходящи.

Диета - На приготвянето на храната е нужно да се отдели особено внимание. Приложете разделно хранене. Да не се яде това, което съдържа кръв. Добре е да се опече свеж самун. Може да пийнете алкохол, за предпочитане вино, само че в дребни количества и то във втората половина на деня.

Облекло – Цветовете, които можете да употребявате в облеклото са черен, тъмно-син и кафяв. Да се заобикалят жълто, алено и оранжево. Жените, които в този ден са неразположени и болните хора би трябвало да носят защитни цветове, да вземем за пример сиво.

Небесни знаци – Ако няколко пъти са ви посочили по име или ви се стори, че ви викат – това е знак за помощ от вашият Ангел-Пазител.

Ако ви се скъса обувката или ви се отлепи тока на обувката – това е загуба на отбрана.

Ако ви се счупи гребена – знак за загуба на силите.

Ако ви потече кръв от носа или от венците, това е знак за неприятна сила, която ви унищожава.

Ако небето е покрито с тъмни облаци, изключително целия ден – тази територия не е благословена.

Ако намерите монети на земята – знак за благоденствие и триумф.

Наблюдавайте за държанието на растенията. Ако венчелистчетата се затварят по залез Слънце – това е неприятен знак за местността, за региона. По откъснатите цветове може да ревизирате своята жизнеспособност. Ако са повехнали – това е знак за неблагополучие.

Сънищата могат да бъдат тежки и цялостни с кошмари.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР