28 полицейски служители от Първо районно управление на МВР –

...
28 полицейски служители от Първо районно управление на МВР –
Коментари Харесай

Благотворителен турнир обедини полицаите в Бургас

28 полицейски чиновници от Първо районно ръководство на Министерство на вътрешните работи – Бургас се включиха в благотворителен шампионат по тенис на маса. Събитието бе проведено в поддръжка на фамилията на 35- годишния Иван Тасев - чиновник от „ Пътна полиция ” ОДМВР – Пазарджик, умрял при осъществяване на служебния си дълг на автомагистрала „ Тракия ” при започване на месец декември. А събраната сума от 1 480 лева, чиновниците на реда ще дарят на околните му. В надпреварата призови места завоюваха Георги Хънев, Ангел Недков и Яни Янев от „ Криминална полиция ”, които получиха медали и грамоти от началника на ръководството основен контрольор Владимир Маринов.

След формалната гала, основен контрольор Маринов показа, че към събраните от участниците в спортното събитие средства се прибавя и сумата от 800 лева, отделена от самостоятелните парични награди на чиновниците Иван Бакърджиев и Златан Тодоров.

В началото на 2023 година се чака провеждането и на втори благотворителен шампионат по тенис на маса – този път по двойки, като спечелилите ще се изправят против тима на чиновниците на бургаската жандармерия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР