28 оферти за щадящи антигенни тестове за учениците са подадени

...
28 оферти за щадящи антигенни тестове за учениците са подадени
Коментари Харесай

Отвориха офертите за щадящите антигенни тестове за учениците

28 предложения за щадящи антигенни проби за учениците са подадени в Министерството на здравеопазването. Това стана ясно при отварянето на офертите.

Комисията, която ги прави оценка, би трябвало да бъде подготвена с избора си до понеделник, което би разрешило сключването на контракти до края на идната седмица.
 Сигнали за липса на безвъзмездни антигенни проби в лабораториите Сигнали за липса на безвъзмездни антигенни проби в лабораториите
Много хора алармират за липса на безплатните антигенни проби, които здравното министерство трябваше да даде на лабораториите...

От ведомството напомнят, че нужното количество проби е до 400 хиляди броя, като те би трябвало да се извършват с проби от слюнка.

През седмицата държавното управление отпусна 13 милиона лв., с които да бъдат закупени 1 милион и 6 хиляди теста за инспекция на учениците за ковид.

На 26 октомври, на уеб страницата на Министерство на здравеопазването беше оповестена „ Покана до всички заинтригувани лица за закупуване на бързи антигенни проби за осъществяване на самостоятелно неинвазивно проучване на SARS-CoV-2 за скрининг на възпитаници от 1-4 клас и обезпечаването на по-продължително осъществяване на образователния развой присъствено “. Крайният период за показване на офертите беше през вчерашния ден, 29 октомври, до 17:30 часа.

На всеки участник беше дадена опция да предложи разнообразни количества проби, според от опцията да извърши доставка в период до три работни дни след подписване на контракт.
 По-евтини антигенни проби в Пирогов, имунизационният център там работи по-дълго По-евтини антигенни проби в " Пирогов ", имунизационният център там работи по-дълго
От през днешния ден, 25 октомври, център на болница " Пирогов ", където се слагат ваксини против ковид, ще работи с променено работно време. Ж...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР