28-годишният тираджия Станислав Пилсар, който помете и уби бременната Северина

...
28-годишният тираджия Станислав Пилсар, който помете и уби бременната Северина
Коментари Харесай

Украинци си искат тира, убил бременната Северина и Ивайло

28-годишният камионджия Станислав Пилсар, който опустоши и умъртви бременната Северина Коралска и брачният партньор Ивайло Минчев при зверско меле с тир на Автомагистрала „ Тракия “, ще чака още месец в ареста до началото на правосъдния развой против него. На вчерашното съвещание магистратите не разгледаха делото всъщност, защото двамата специалисти не се явиха в правосъдната зала - единият бил в отпуск, а другият бил на работа във ВМА-София и нямало кой да го замести.

Станислав беше доведен в храма на Темида от пандиза в Пловдив, където лежи от началото на юни. Ескорт в коридорите му правеха няколко правосъдни охранители.

Оказа се, че в деловодството на съда са постъпили претенции от украинската компания, в която е работил младежът. Те желаеха да им бъде върнат товарният автомобил влекач „ Волво “ с полуремарке „ Шмитц “, който все още е арестуван като материално доказателство. Подобно искане е пристигнало и от компанията „ ERB лизинг “, която изиска да бъдат върнати регистрационните табели на лекия автомобил „ Ауди А8 “, който са карали умрелите, с цел да могат да прекратят регистрацията в КАТ.

И двете претенции бяха отрязани от магистратите, защото доказателствата могат да се окажат значими при действителното пускане на делото.

Кървавият случай, при който починаха бременната жена и брачният партньор, стана в края на май в региона на 122 км от автомагистралата в посока София. Тогава камионът на Станислав минава през разграничителната мантинела, влиза в насрещното и блъска колата, в която пътували бременната Северина Коралска и брачният партньор Ивайло Минчев. Двамата починаха на място.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР