28-годишният механик от Манчестър си е легнал здрав и силен

...
28-годишният механик от Манчестър си е легнал здрав и силен
Коментари Харесай

Страшна болест покоси мъж и той проплака: Вечерта си легнах здрав, а на сутринта се събудих зеленчук

28-годишният монтьор от Манчестър си е лежащ здрав и мощен мъж, само че на идната заран той не можел да мръдне нито един от мускулите си. Крис Милс дружно с жена си Кейли Виванте таман се опитвал да тръгне за работа, когато почувствал, че не може да диша. Мъжът бил приет в болница по неотложност. Лекарите достигнали до извода, че той е прекарал инсулт, написа в. " Мирър ".


Една от артериите на шията на Крис е била скъсала, блокирайки достъпа на кръв до мозъчния дънер и гръбначния мозък. Пациентът като по знамение е оживял, само че е останал неподвижен и даже не може самичък да диша. При това лекарите не могат да си обяснят за какво се е случил инсултът.

Малко преди нещастието Крис и Кейли с неспокойствие възнамерявали своята женитба и очаквали с неспокойствие да застанат пред олтара дружно. " Този ден ще го помня до края на живота си. Представете си какво е да гледаш по какъв начин обичаният ти човек се сковава, а ти не можеш нищо да направиш. Само се опитваш да запазиш успокоение. Той тогава ме попита: Умирал ли? ", спомня си Виванте.

на Крис може да помогне единствено скъпоструващо лекуване със стволови кафези, след което той ще може да диша без помощта на машини и да възвърне придвижването на ръцете и краката си. Процедурата коства 50 000 $, по тази причина влюбените са стартирали акция за набиране на средства. Ако те не могат да съберат парите в границите на година след инсулта, всичко ще бъде неефикасно.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР