28-годишната Кристен Шнайдър от Вирджиния, САЩ, е създала в главата

...
28-годишната Кристен Шнайдър от Вирджиния, САЩ, е създала в главата
Коментари Харесай

IT-специалистка се сдоби с необятен бюст, мотивите ѝ са изумителни

28-годишната Кристен Шнайдър от Вирджиния, Съединени американски щати, е основала в главата си своя най-красив облик и с всички сили се стреми да го въплъти в действителност. Въпреки терзанията на фамилията ѝ и възгласите от потрес на близките.

Кристен е експерт по ИТ-поддръжка. Тя си направила първата пластична интервенция преди 10 години. Тогава момичето си нараснало бюста и, по думите ѝ, плакала от наслада като малко дете.

В учебно заведение тя била непрекъснато обект на насмешки поради външния ѝ тип. При това момичето постоянно е било доста стройно и нежно, само че в дълбините на душата си американката мечтала за шикозни форми.

"Често ми се присмиваха в учебно заведение. Научих се да не обръщам на това внимание, да не мисля какво другите мислят за мен и моите избори ", споделя Кристен.
 Фото © Instagram/krissyk.xo, Twitter/KrissyKrave

Тогава момичето решило, че би трябвало да се стреми към личния си блян. Към момента то е похарчило над 185 000 $ и е претърпяло над 20 интервенции, написа в. "Дейли Мейл ".

То освен два пъти си е увеличавало циците, само че и си е предписание три ринопластики, липосукция, премахнала си е ребра, изменила си е формата на челото и бузите. И, естествено, напомпало си е устните.
 Фото © Instagram/krissyk.xo
"Разглеждам тялото си като платно, а хирургията - като инструмент за реализиране на моя облик за тяло, който е в главата ми. Винаги съм желала да имам суперефектни форми, аз съм доста полов човек ", разкрива Кристен.
 Фото © Instagram/krissyk.xo
Кристен не се плаши от неразбирането на близките. тя счита, че трансформацията на личното ѝ тяло не пречи никому, а непознатият избори би трябвало да бъде почитан. За нея е значимо да се усеща щастлива.

Момичето също отбелязва, че знае за терзанията на фамилията ѝ и се бои, че пластичните интервенции рано или късно ще я вкарат в гроба.

Въпреки това Кристен не има намерение да стопира и възнамерява да изхарчи най-малко още 30 000 $ за разкрасителни процедури.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР