28-годишната Клаудия Ла Бела от Хекторвил, Австралия, почина вследствие на

...
28-годишната Клаудия Ла Бела от Хекторвил, Австралия, почина вследствие на
Коментари Харесай

Жена излъга семейството си, че има рак, а се наблъска с разхлабителни и почина

28-годишната Клаудия Ла Бела от Хекторвил, Австралия, умря в резултат на хранително разстройство и взаимозависимост лаксативи (разхлабителни). По време на насилствена хоспитализация бедното момиче, което не се справяло единствено с проблемите си, тежало единствено 35 кг. Количеството на лаксативите било толкоз шест пъти по-високо от нормата. Това съобщи Channel9.

 Фото © Соцсети
За да избегне неприятни въпроси, Клаудия споделила, че има рак на яйчниците. СъпругЪТ й Джон не подозираЛ нищо. Човекът желал да върви с нея на лекари и на прегледи, само че тя го серпантина посредством хитри трикове. Тя даже го излъгала, че лаксативите се предписват от лекарите по време на химиотерапията.

 Фото © Соцсети
" Повярвах й. Тя е възрастен, а не дете. Взех думата й за чиста монета ", признава Джон.

 Фото © Соцсети
В резултат на това Клаудия била толкоз изтощена и обезводнена, че даже лекарите не могли да й оказват помощ. Жената, която изглеждала по-скоро като изтощено дете, умряла в болничното заведение. Аутопсията демонстрира, че тя няма рак. За обичаните й хора това било повече от потрес. Жената имала дребна щерка.

 Фото © Соцсети
Експертът, който проверява случая, счита, че лаксативите би трябвало да се продават единствено по лекарско наставление и предизвиква хората постоянно да се съветват с доктор. А хората, при които се следят даже дребни признаци за хранително разстройство, би трябвало незабавно да отидат на психолог.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР