28-годишна учителка от САЩ получи минимална присъда, след като призна,

...
28-годишна учителка от САЩ получи минимална присъда, след като призна,
Коментари Харесай

Осъдиха учителка на 20 г. затвор заради секс с ученик ВИДЕО

28-годишна учителка от Съединени американски щати получи минимална присъда, откакто призна, че е блудствала с невръстен възпитаник, с който е правила секс пред учите на друго дете, оповестява изданието The Arizona Republic.

Бившата преподавателка от Аризона Бретани Замора бе наказана на 20 години затвор в петък, когато се призна за отговорна и съобщи, че неведнъж е правила полово принуждение и корист с 13-годишно момче , съобщи " Факти ".

" Аз съм добър и същински човек, който направи неточност и скърбя надълбоко, " съобщи Замора, преди да бъде наказана.

" Живях живота си уважавайки и пробвайки се да се покорявам на всеки закон. Не съм опасност за обществото по никакъв метод ", сподели още тя и се извини на всички пострадали от дейностите ѝ.

28-годишната жена, която бе задържана през март предходната година, откакто ужасените родители на нейната жертва открили, че го е бомбардирала с неприлични полови известия, може би е подготвяла и други деца за свои последващи жертви, обявиха от прокуратурата.

Според обвиняването, с изключение на 13-годишното момче, с което неколкократно е правила секс, тя е „ ухажвала и други деца, изпращайки им свои голи фотоси ". Това е разказано в полицейски отчет, показан по време на делото във Върховния съд на окръг Марикопа, щата Аризона.

Сред доказателствата, събрани от полицията, участват и бележките, които шефът на Академията, в която Замора преподавала, е водил по време на диалозите си с възпитаници, получавали подмятания от учителката.

Там се споделя, че преподавателката примамвала учениците с ласкави думи, със полов подтекст и ги привиквала след часовете при нея.

Един възпитаник разказал, че Замора била прекомерно близка с децата в класа си. Тя взела участие в живота им даже отвън учебното заведение, като посещавала надпревари, футболни мачове, концерти и всякаква друга извънкласна активност.

Издадената присъда се трансформира в кулминационната точка на сензационния случай, който притегли интернационалното внимание.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР