28-годишна служителка на туристическа агенция TUI в британския град Саутпорт

...
28-годишна служителка на туристическа агенция TUI в британския град Саутпорт
Коментари Харесай

Ужас! Млада туроператорка загина, след като прерязаха гърлото й! Вероятно е била заложничка

28-годишна служителка на туристическа организация TUI в английския град Саутпорт почина, откакто бе атакувана в офиса на компанията. Инцидентът е станал малко преди 13:30 през днешния ден. Жената е била открадана в болница, само че е умря скоро след офанзивата, съобщи в. " Метро ". Според снабдител, станал очевидец на това по какъв начин изкарват на носилка окървавената потърпевша, дамата е към средата на 20-те.

" Чух една дама, носеща TUI униформа по телефона. Тя трепереше и сподели, че гърлото й е прерязано, само че дали това е правилно, не знам. Бях там в продължение на към 10 минути и когато се върнах в моя микробус и минах през полицейския размирен рейс против вратата, изглеждаше, че те изваждат един човек от магазина ", прибавя той.

Някои настояват, че е била държана като пленник.

От TUI пуснаха изказване, в което написа: " Съжаляваме да потвърдим, че една жена, членка на личния състав, е била забъркана в случай в нашия магазин за търговия на едро в Даутпорт през днешния ден, събота, 13 януари. Правим всичко допустимо, с цел да подпомогнем на локалната полиция при следствието и да подкрепим личния състав и клиентите си в този сложен миг. Ще издадем спомагателни изказвания, незабавно щом информацията стане налична ".

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР