28-годишна шуменка е арестувана за шофиране след употреба на алкохол

...
28-годишна шуменка е арестувана за шофиране след употреба на алкохол
Коментари Харесай

Пияна и дрогирана шофьорка помете три коли

28-годишна шуменка е задържана за шофиране след приложимост на алкохол и наркотични субстанции, което завършило с удар в серия паркирани коли. Екшънът се разиграл на ул. " Тича " в Шумен в първите минути на петъчния ден. В полицията постъпил сигнал, че лек автомобил БМВ 525 с шуменска регистрация, на ляв завой, блъснал няколко спряни автомобила. На място бил пратен екип на пътна полиция и униформените открили, че зад кормилото на немското возило е 28-годишна жена с отнета брошура за предишно пияно шофиране.

Дамата била изгубила надзор над немското возило и блъснала поредно " Фолксваген Голф " и " Тойота ", която от конфликта се отместила и блъснала противопожарен кран. Ударен бил и " Фолксваген Транспортер ", който се отместил и се спрял в бетонен дирек. Тестът с дрегер обяснил случая - регистрирани били 1,87 промила алкохол. Дръг пробата пък дал позитивна на амфетамин проба. Шофьорката е дала кръвна проба за разбор и била арестувана за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен, оповестяват от ОДМВР.

Същата шуменка през януари била засечена зад кормилото на друга кола с 1,07 промила алкохол. Взели й книжката за 1 година и й наложили 1 000 лева санкция, само че това очевидно не я е спряло да кара. БМВ-то, с което аварирала в този момент, е благосъстоятелност на друга жена.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР