28-годишен помориец е задържан за грабеж над 63-годишна украинка в

...
28-годишен помориец е задържан за грабеж над 63-годишна украинка в
Коментари Харесай

Отмъкнаха златото на украинка

28-годишен помориец е арестуван за обир над 63-годишна украинка в Несебър, събощиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Бургас.

Инцидентът е станал на 2 май, а причинителят е арестуван няколко дни по-късно.

Помориецът издебнал украинката, блъснал я и издърпал от врата й златно колие, което тежало към 3 грама. Задържан е при взаимни дейности на чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас и Районно ръководство Несебър. Той е с престъпно досие, осъждан, посочи представителят на полицията Цветелина Рандева.

Ограбените движимости са открити и конфискувани. Намай по отношение на 28-годишния мъж е повдигнато обвиняване и е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на Окръжна прокуратура Бургас. Работата по изцяло документиране на незаконната активност на помориеца продължава, допустимо е той да е направил и други грабежи, позволяват проверяващи.

Нападението над украинката е следващият случай с бежанци от войната, откакто в неделя незнаен стреля против украински деца в Свети Влас, а няколко дни по-рано колата на млада украинка с малко дете осъмна със забита кирка в предния похлупак в Бургас.

Заради зачестилите случаи и наближаващия туристически сезон, когато целият престъпен контингент от страната идва по морето, от полицията обявиха, че са засилили ограниченията за сигурност на местата със засилено наличия на украински бежанци. А от прокуратурата ги приканиха да бъдат бдителни и да спомагат на правоохранителните органи.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР