28-годишен мъж преби приятелката си до смърт. Случаят от Омуртаг

...
28-годишен мъж преби приятелката си до смърт. Случаят от Омуртаг
Коментари Харесай

Заподозряният за зверското убийство в Омуртаг казал на съседи, че приятелката му се спънала, след като й прилошало

28-годишен мъж преби приятелката си до гибел. Случаят от Омуртаг е от 29 август. С последни детайлности по следствието в ефира на БТВ се включи заместник-окръжният прокурор на Търговище Васил Ангелов.

" Неговата версия е, че претекстът е ревнивост, имали са скандал на тази основа. От разпитите на някои очевидци, които към този момент са факт, е открито, че има и предходни случаи, в които той я е пребивал. Те живеят в Омуртаг от към 10 дни, преди този момент са обитавали от прочут интервал в чужбина. Почти цялата им връзка, която е от към една година, са обитавали в чужбина и нямаме данни. Направено е питане посредством интернационалната работа дали има сигнали, подавани във Франция.

Някои близки, които са разпитвани все още, удостоверяват, че се е оплаквала от сходно принуждение, други ще бъдат разпитани през днешния ден ", сподели той.

Заподозряният не е осъждан до момента.

" Назначена е съдебно-медицинска експертиза. Аутопсията беше осъществена през вчерашния ден, следва експерт да изготви заключенията кои пострадвания са довели до съдбовния излаз. Разпитваме очевидци, следва да внесем искане за мярка за неотклонение, на следващия ден ще бъде импортирана в съда. Надявам се, че в законов едномесечен период ще приключим следствието ", добави специалистът.

" Има негова защитна версия за случилото се, като разказва едно общо взето безобидно счепкване след физически контакт, което несъмнено не дава отговор на тежките пострадвания на жертвата. Той го изяснява със клатушкане, рухване, и така нататък безобидни такива негови мечти, само че това просто не дава отговор на това, което сме открили.

Опитал се е да прикрие закононарушението. Пред съседи, извикани от него за помощ, обяснил, че тя се спънала, паднала, прилошало й. Живеели са единствено двамата в жилището, който е на неговата майка. Няма директни очевидци на случилото се ", приключи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР