28-годишен мъж е привлечен в качеството на обвиняем по досъдебно

...
28-годишен мъж е привлечен в качеството на обвиняем по досъдебно
Коментари Харесай

Арестуваха мъжа, стрелял по кола с пистолет

28-годишен мъж е притеглен в качеството на обвинен по досъдебно произвеждане на Районна прокуратура – Костинброд, формирано за разваляне на непозната движимост, безчинство и отправяне на закани по отношение на полицейски орган. Престъпните действия са осъществени от него при изискванията на рисков рецидив.

В хода на следствието са събрани задоволително доказателства за виновността на мъжа. Вечерта на 25.01.2024 година, на ул. „ Александър Стамболийски “ в гр. Костинброд, обвиненият създал изстрели с въздушно оръжие, ориентирани към лек автомобил. Вследствие на действието му са развалени стъкла и породени побитости на транспортното средство, м. „ Дачия “, благосъстоятелност на комерсиално сдружение.

След получен сигнал за случилото се местопроизшествието било посетено от полицейските чиновници от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Костинброд. Извършителят на действието бил открит.

По време на инспекция обвиненият отправил обиди и закани към орган на реда. С непристойните си дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, обвиненият изразил очевидно пренебрежение към обществото.

С разпореждане на прокурор от Районна прокуратура – Костинброд мъжа е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР