28-годишен е в реанимация след катастрофа на третокласния път Железница-Симитли,

...
28-годишен е в реанимация след катастрофа на третокласния път Железница-Симитли,
Коментари Харесай

Тежък пътен инцидент край Симитли, 28-годишен в реанимация


28-годишен е в реанимация след злополука на третокласния път Железница-Симитли, паралелен на ГП Е-79, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Към 8 часа тази заран миниван "Фиат" на благоевградска строителна компания самокатастрофира на остарелия път от село Железница за град Симитли. Автомобилът при влизане в завоя сервира, отклонява се надясно и се блъска в ската. Водачът вика фадрома, която да го изтегли.

Инцидентът станал на десен завой в районна остарялата жп-гара на изхода на село Железница в посока Симитли. За случая и последвалото евакуиране на самокатастрофиралия автомобил, който откакто се блъска в ската и застава косо на част от пътното платно, не е известена полицията. Така регионът не е отцепен или сигнализиран.

Към 8.20 часа лек автомобил "Опел Астра", приближаващ откъм село Железница се врязва във фадромата и завърта в противоположна на придвижването си посока. Пострадал по неофициална информация е лидерът на самокатастрофиралия автомобил. Той е превозен и признат тежко положение в реанимацията на МБАЛ-Благоевград. От втория автомобил няма потърпевши. Инцидентът се обяснява от чиновниците на Второ РУП-Благоевград.

Инцидентът става на мокра пътна настилка и дъжд. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР