28-годишен британец се запозна с бежанка от Украйна в мрежата,

...
28-годишен британец се запозна с бежанка от Украйна в мрежата,
Коментари Харесай

Още една история на англичанин и украинска бежанка, но тази е с друг край

28-годишен британец се срещна с бежанка от Украйна в мрежата, а три месеца по-късно се ожени за нея, пише Daily Mail.  37-годишната счетоводителка Вира Климова останала без покрив над главата, откакто руснаците нахлули в Одеса и разрушили дома й. Жената събрала небрежно по една чанта с багаж и дружно с 15-годишната си щерка се отправила към Молдова.

Там, посредством фейсбук група за емигранти, които желаят да се реалокират във Англия, се срещнала с Люк Дикинсън.  „ Групите бяха за хора, които се опитваха да се измъкнат от Украйна, в Англия, търсещи помощ и съвет или просто някого, с който да приказват.

Когато започнахме да си пишем, Вира вече имаше подготвени документи. Бях видял фотографията й по тази причина й изпратих персонално известие “, споделя британецът.

„ Смеехме се и се шегувахме, възприятието за комизъм беше съвършено. Всички постоянно споделят, че никой не схваща британското възприятие за комизъм, само че тя го схваща “, прибавя той.

Люк признава, че за да се разбере с украинката, е употребявал онлайн преводач, защото Вира не разбирала британски. „ Наистина я харесвах, тъй че това нямаше значение “, споделя Люк.

Двамата почнали да си пишат при всеки комфортен случай, понякога отделяли по час дневно за изпращане на известия.

„ Наистина не мислех, че въобще ще стигне някъде. Но тогава тя сподели, че идва в Англия “, споделя още той.

Пътуването на Вира и щерка й из Европа траяло седмици. С кола минали Молдова, озовавайки се в Будапеща, а по-късно – в Нидерландия. Там Вира можела да избира дали да продължи към Австралия, Канада или Обединеното кралство.

Тъй като в Бристъл имала другар от Молдова, тя решила да избере Англия. Именно в този град живеел и Люк.

Вира и щерка й пристигнали на Острова на 6 април. Люк я поканил в дома си на 3 юли.

Британецът признава, че е бил доста раздразнителен от идната лична среща. „ Поканих я да пийнем нещо. В този миг си мислех, че я одобрявам, само че би трябвало да видя какво ще се случи и дали ще нещата ще се развият “, споделя той.

Всичко минало без спънки, Вира преспала в дома му, а на идната заран той просрочен за работа.

След първата среща двамата станали неразделни. „ След две седмици знаех, че искам да се оженя за нея. Наистина не зная за какво. И двамата се съгласихме, че желаеме да го създадем и да го създадем в този момент. Не искахме да чакаме “, споделя още британецът.

Люк предложил брак на обичаната си на 23 август в лондонски ресторант, а тя не се поколебала да каже „ Да “. А на 30 септември двамата се оженили.

„ Не мога да допускам каква късметлийка съм.

Бягам от война, трябваше да напусна дома си и в последна сметка открих единствения мъж за мен.

И двамата незабавно разбрахме, че сме един за различен. Приятелите ми ми завиждат, че открих брачна половинка си “, споделя щастливата булка.

Вира към момента живее под един покрив с приятеля си от Молдова, само че възнамерява още идващия месец да се принесе при брачна половинка си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР