278 столичани са били глобени за неносене на маска в

...
278 столичани са били глобени за неносене на маска в
Коментари Харесай

278 глобени за неносене на маска в градския транспорт на София през септември

278 столичани са били санкционирани за неносене на маска в градския превоз през септември, разгласи в четвъртък кметът Йорданка Фандъкова. На други близо 500 са формирани предварителни протоколи, тъй като те са имали маски, само че не са ги носили вярно, прецизираха от Столична община. Такива са резултатите от направени общо 25 000 инспекции.

Фандъкова моли жителите да съблюдават ограниченията и да носят маски изключително на местата, където има скупчване на хора.

“Всеки ден се усилва броят на приетите в болница лица в София, усилва се и броят на пациентите, които се нуждаят от интензивно лекуване, сподели още столичният кмет и акцентира, че най- значимото в този миг е на хората да може да се обезпечи лекуване. Към момента леглата в Ковид- отделенията на общинските лечебни заведения са запълнени на 80%, а в 9 ДКЦ-та работят Ковид-кабинети за диагностика”, показва тя.

След започването на образователната година са карантинирани 121 класа и 4 групи в детски градини, като заболеваемостта се следи всекидневно от дирекция „ Образование “ и от Регионалното ръководство по обучение - София.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР