277 лева средно са плащали хората за ток, парно и

...
277 лева средно са плащали хората за ток, парно и
Коментари Харесай

Референдум: 277 лева средно сме плащали за ток, парно и вода през зимата

277 лв. приблизително са плащали хората за ток, парно и вода през зимата. Това демонстрира особено проучване на " Алфа рисърч " за днешния брой на предаването " Референдум ".

Очакваното повишаване с към 40% на парното доста би затруднило финансовото положение на доста български семейства.



Има ли разновидности да не се стигне до скок на сметките и какви са вероятните решения ще разясняват в студиото потвърдените енергийни специалисти - Антон Иванов, Еленко Божков, Кремен Георгиев и Димитър Куюмджиев. В полемиката ще взе участие и дългогодишният публицист Марияна Бойкова, която следи към този момент няколко десетилетия процесите в българската енергетика.

В предаването ще стане ясно и какво е отношението на хората към предлаганите разновидности за разнообразни цени на тока, парното и водата до избрана консумация и дали домакинставата са почнали да пестят повече поради терзанията си от високи сметки.

Ще стане ясно и какво чакат жителите от страната в този спешен миг, до момента в който тече Коалиционният съвет, на който се разискват антикризисните ограничения на държавното управление. В тях е залегнало и по-ниско Данък добавена стойност - 9% за парното, което се чака да намали сметките.



Всички фенове на Българска национална телевизия ще могат да задават въпросите си онлайн във на предаването " Референдум ".

Гледайте " Референдум " онлайн от 21 часа по БНТ1, водещ е Добрина Чешмеджиева.

Как да управляваме парите си в интервал на рецесия? Важните въпроси за антикризисните ограничения на държавното управление, опциите за оцеляване на бизнеса и помощта за жителите може да зададете в нашия уебсайт на. Ние ще потърсим от експерти най-точните и изчерпателни отговори.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР