27-ят слънчев ден е посветен на Небето. Отваря се небесната

...
27-ят слънчев ден е посветен на Небето. Отваря се небесната
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева: Днес се отваря небесната врата, спазва се категорична забрана

27-ят безоблачен ден е отдаден на Небето. Отваря се небесната врата и Висшите сили приказват с нас посредством небесните знаци, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg. Стриктно да се съблюдават разпоредбите за другарство сред хората, поучава тя.

„ Смята се, че сте под контрола на Небето, по тази причина никога не би трябвало да се лъже. Не би трябвало да променяте жена си, а дамата – мъжа си в този ден. Въобще половите контакти и съпружеските прегръдки не се предлагат, както не се предлагат, когато се вършат пред доста хора, защото все едно през днешния ден ви следят 1000 очи. В този ден би трябвало да се държите по този начин, като че ли се намирате на нудистки плаж и всички ви управляват и ви наблюдават. Не можете да пушите - това осквернява небето “, предизвестява Ивелина Пенчева.

„ Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да вършиме разходки пешком, по-малко да стоите в затворени пространства. Краката да се натоварват повече. Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътешестване, за нови запознанства, за контакти, за гостолюбие, дарове, физически практики. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. В шкафа сте натрупали всевъзможни отпадъци, раздайте ги на бабите, на по-бедните. Ден също на размяната, която би трябвало да е еквивалентна, равностойна “, поучава астрологът.

„ Не се предлага да се спускате подземен и в шахти, тунели, да копаете земята, гробове. Не би трябвало да лъжете и да пушите в този ден, както нито да се бръснете, нито да се подстригвате. Ден за обмяна на парите. Противопоказна е измяната. Спете при вдигнати пердета “, прибавя Ивелина Пенчева.

„ Храната би трябвало да бъде лека и разнообразна, течна и да не е сладка. Трябва да носите колкото може по-малко облекла. Цветове на деня са ярко синьо и златисто. Откажете се от зелени и кафяви тонове. Жените да не употребяват козметика. Всичко би трябвало да е естествено. Добре е да не се носят бижута “, поучава астрологът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР