27 видни личности в партията бяха удостоени с плакети и

...
27 видни личности в партията бяха удостоени с плакети и
Коментари Харесай

Пламен Караджов е новият председател на БСП-Казанлък

27 видни персони в партията бяха удостоени с плакети и грамоти за забележителен принос

Ръководителят на групата съветници на левицата Пламен Караджов бе определен за ръководител на БСП-Казанлък. Това стана на шестото съвещание на 22-та конференция, откакто досегашният ръководител Румяна Друмева се отдръпна поради обещанието й „ преди две години да даде щафетата на деен и по-млад човек в годината преди локални избори. Новият ръководител би трябвало да има задоволително време да сътвори екип, да изследва и проучва публичните настройки, да построи политическа рамка и да основава адаптивна организация за реализиране на желанията на левицата “, уточни Друмева. Делегатите гласоподаваха стимулираното й заявление за преустановяване на мандата и благодариха за партийната й работа.

“Днес имаме потребност от тим, който да сплотява отговорността ни, общите решения и вярата в справедливостта, с цел да върнем доверието в обществото към нас. Ще отстояваме дружно правила и позиции, както на жителите, по този начин и на левицата и ще бъдем мощни. Силни да променим Казанлък и да променяме България. БСП-Казанлък не е на кръстопът, а на пътя на консолидацията “, сподели новоизбраният ръководител Пламен Караджов*, който акцентира, че „ за всеки в залата – Българска социалистическа партия е нашият дом “.

Народният представител Момчил Ненов, пратеник на форума, направи политически преглед на динамичните събития и регистрира активността на Парламентарната група „ Българска социалистическа партия за България “ за близо 100 дни. В 47 Народно събрание левицата е внесла 6 законопроекта, от които 5 са признати, а 1 следва да бъде разискван в пленарна зала. „ В момента Българска социалистическа партия е гласът на разсъдъка. Изключително значимо е страната да взима мъдри решения и да остане страната ни постоянна по време на военния спор. “, сподели Ненов, припомняйки целите на партията и постигнатите обществени политики в бюджета т.г. Конференцията одобри задания за всяка партийна конструкция в казанлъшката организация. Предстои изчерпателен разбор и на политиките, съгласно националната стратегия на Българска социалистическа партия за локалната власт.

Общинският партиен съвет удостои 27 дългогодишни партийни членове с плакети и грамоти за важен принос, незабравим почтен труд, честност и приятелство във връзка 130-годишнина от началото на проведеното социалистическо придвижване в България и в Казанлък. С изключително неспокойствие социалистите благодариха и предадоха най-важните послания към младите в залата под знака на нравствените добродетели, доближаването на концепциите сред поколенията, доверието, единството, вярата и бъдещите триумфи. „ За мен партията това са приятелите, любовта и фантазиите “, сподели с признателност дългогодишната председателка на контролната комисия на казанлъшката организация Дешка Мирчева, която членува от 1955г. в редиците на Българска социалистическа партия. Наградени бяха още Неделчо Братоев, Виделина Иванова, Никола Камбуров, Митка Шивачева, Янка Ташева, Катя Киликчиева, Александър Минчев, Георги Захариев, Янка Найденова, Христо Христов, столетниците Иванка Тодорова и Димитър Карастойков и други видни персони.

*-Пламен Караджов е на 41 години. Той е фамилен и има един наследник. По обучение е икономист, приключил е Великотърновския университет – счетоводство и одит на нефинансови предприятия. Работи като основен счетоводител в Югоизточното държавно дружество. Втори мандат е общински консултант и ръководител на групата съветници на левицата в Общински съвет – Казанлък. В Областния съвет на БСП-Стара Загора е зам.-председател от 2016г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР