27 слънчев ден – Денят е посветен на Небето (защитният

...
27 слънчев ден – Денят е посветен на Небето (защитният
Коментари Харесай

Слънчев календар – неделя – 14 август 2022

27 безоблачен ден – Денят е отдаден на Небето (защитният покров над Земята). Планета - Уран

Тотем на деня е Лястовичката, знак на всеобщата обич, на богатствата новина.

В този ден се отварят небесните врати и Висшите сили приказват с нас посредством знаци. В това време се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е ориентирано към нас, нашите мисли и дейности. Нужно е да се съблюдават разпоредбите за вярно другарство сред хората. Да се заобикалят: неприятни действия, да се пожелава злото на някого, да се лъже, да се краде.

Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. Всякакви непотребни неща може да раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която би трябвало да е еквивалентна, равностойна.

Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътешестване, за нови запознанства, за контакти, за гостолюбие, дарове, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да се разхождате, по-малко да стоите в затворени пространства. Краката е належащо да се натоварват повече.

В този ден не би трябвало да се пробвате да променяте колегата си. Сексуалните контакти и съпружеските прегръдки не се предлагат. Днес е изключително противопоказна измяната.

Да се заобикаля спускането подземен и в шахти, тунели. Не бива да се копае земята. Не би трябвало да се пуши този ден – с това се осквернява небето.

Диета - Храната би трябвало да бъде лека и разнообразна, течна и д
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР