27-годишният Уокър се яви пред шерифския съд на Хамилтън миналата

...
27-годишният Уокър се яви пред шерифския съд на Хамилтън миналата
Коментари Харесай

Елиша Уокър получи забрана да отглежда животни, след като остави котки сами в къщата на Мадъруел

27-годишният Уокър се яви пред шерифския съд на Хамилтън предходната седмица и призна, че е предизвикал излишно страдалчество на Минти, черно-бяла женска, и Хамиш, таби и бял мъж.

Тя също се призна за отговорна, че не е осигурила подобаваща среда за живот или не е направила съответни условия за двете котки.

Уокър беше санкциониран с £270 и му беше неразрешено да отглежда животни за две години.

Шотландската SPCA сподели, че е била известена за първи път за Уокър през септември 2019 година на фона на опасения, че тя е изоставила дома си в Мадъруел и е оставила котките си.

Полицаи са пристигнали и са разкрили три котки вътре парцела, който беше в положително положение.

Домашните любимци имаха достъп до храна, само че им свърши водата.

Джак Маршал, шотландски контрольор на SCPA, сподели: „ Имотът беше в ексцентрично положение и ненапълно разбъркано.Талите за отпадък трябваше да бъдат почистени, а в банята имаше кошче, затворено от котките, които миришеха зловонно заради гноящото месо в дъното му.

„ Провизиите бяха направени за котките, парцелът беше обезопасен и шотландска карта за повикване на SPCA [беше] залепена на вратата, призоваваща притежателя да се свърже незабавно. "

Уокър отговори на картата няколко часа по-късно. < /p>

Шотландският SPCA участва на идващия ден и рапортува, че парцелът е бил отчасти измит и спретнат.

Инспектор Маршал добави: „ Издадохме на Walker уведомление за хуманно отношение към животните за останалата част от собствеността да бъде почистена и подредена по допустим метод, а котките да бъдат гледани най-малко два пъти на ден, с цел да се подсигурява, че техните потребности за хуманно отношение са задоволени. "

Инспекторите се върнаха няколко дни по-късно и рапортуваха, че известието е спазено.

Прочетете повече от Sky News:
Братя фермери на кученца в пандиза за занемаряване на животните
Домашна маймуна е оставена на медицински съвет след малтретиране

Следващият път с благотворителната организация се свързахме на 16 май 2021 година след опасения, че Уокър още веднъж е оставил котките без контрол, този път за към четири дни.

Инспектор Маршал сподели: „ Един контрольор посети парцела и откри, че е свободен с неприятна миризма, излъчваща се от него.

„ Залепихме вратите, с цел да забележим дали някой посещава котките и продължихме да ги посещаваме през идващите няколко дни, доставяйки им мокра храна през пощенската кутия.

„ През това време лентата остана непрекъсната. “

Шотландската SPCA в последна сметка влезе в парцела на 19 май и взе Минти и Хамиш под своите грижи.

Инспектор Маршал сподели: „ Помещенията бяха в доста неприятно положение с битови боклуци, неразбория и котешки изпражнения, разпръснати на всички места.

„ Нямаше храна или вода за котките и тавите за тоалетна бяха цялостни с изпражнения.

„ Някои от боклуците демонстрираха доказателства, че котките са ги дъвчели и драскали, търсейки храна.

„ Веднага извадихме и двете котки от парцела, заведохме ги да ги видят ветеринар. "

И двете котки бяха открити като обезводнени и в едва тяло.

Служителите се върнаха в къщата на идващия ден, с цел да ревизират хуманния капан за котки, който беше подложен при положение, че в парцела има други домашни любимци.

По време на визитата Уокър дойде с такси.

Инспектор Маршал сподели: „ Когато беше разпитана за случая, тя сподели, че е имала беше зле и остана на адреса на колегата си, а другар се съгласи да се грижи за котките. Тя обаче не съумя да даде никакви данни за контакт с лицето, което уточни. "

Въпреки че шотландската SPCA се „ радва ", че Уокър получи възбрана, благотворителната организация би „ желала “ тя да е по-дълга. < /p>

Инспектор Маршал добави: „ Уокър в никакъв случай не е предложил никакво рационално пояснение за какво Минти и Хамиш са били оставени при такива условия, което е директно резултат от нейния крах да посещава постоянно и да поддържа подобаваща витална среда за котките. < /p>

„ Като цяло обстановката беше изцяло неприемлива и аргументи на котките доста страдалчество. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР