27-годишният певец и автор на песни Tom Odell е сред

...
27-годишният певец и автор на песни Tom Odell е сред
Коментари Харесай

Tom Odell за първи път България с концерт в Зала 1 на НДК на 15 февруари 2019

27-годишният артист и създател на песни Tom Odell е измежду най-перспективните и сполучливи реализатори на британската инди-поп сцена. Излизането на дебютния му ЕР албум „ Songs from Another Love “ през 2012г., му носи необикновен триумф - първата BRIT премия, в категорията „ Избор на музикалната рецензия “.
Това не е единственото самопризнание за музиканта - през 2014г. Tom Odell печели влиятелната премия „ Ivor Novello “ за най-хубав създател на песни. Първият дългосвирещ план на артиста, озаглавен „ Long Way Down “, излиза през 2013, и продава над 1 милион копия по целия свят. Албумът доближава първо място в класацията за продажби във Англия.
Следват голям брой извънредно сполучливи планове, които затвърждават името на младия англичанин на международната музикална сцена. Tom Odell основава албума „ Wrong Crowd” (2016) взаимно с Jim Abbiss, който е работил със звезди като Arctic Monkeys, Kasabian и Adele.
Третият албум на британската инди-поп сензация “Jubilee Road” ще излезе през октомври 2018. Следвайки триумфа на предходните два, „ Jubilee Road” се чака да бъде най-искрения и персонален албум на изпълнителя. Първият сингъл от идния албум на Tom Odell “If You Wanna Love Somebody” събра над 1,6 милиона гледания в YouTube единствено за няколко седмици.
Българските фенове на Tom Odell ще имат изключителната опция да се насладят на музиканта на 15 февруари 2019 година, в зала 1 на НДК!
БИЛЕТИ
Билетите за концерта на TOM ODELL ще бъдат на цени от 40 до 80 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.
ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ СТАРТИРА НА:
7 септември (четвъртък) 2018г. от 11:00ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР